Nove garniture

Saznaj više

Saznajte više o nama

U nepreglednoj ponudi tapaciranog nameštaja u Srbiji, uspeli smo da se izdvojimo jer radimo ispravno, dajemo maksimum, ne štedimo se, a sve to naši kupci prepoznaju i cene.

Preduzeće „ĆIMO COMPANY” počelo je sa radom 1998. godine i u početku se bavilo isključivo trgovinom u tri maloprodajna objekta.

Od 2007. godine delatnost se proširuje na proizvodnju tapaciranog nameštaja. Ubrzano širenje, zbog potražnje za proizvodima „ĆIMO COMPANY“, rezultiralo je time da preduzeće trenutno raspolaže proizvodnim kapacitetima od 6000 m², upošljava 100 radnika i ima paletu od preko 60 različitih proizvoda. Svoje proizvode plasiramo na domaćem, ali u sve većoj meri i na inostranom tržištu.

U nepreglednoj ponudi tapaciranog nameštaja u Srbiji, uspeli smo da se izdvojimo drugačijom poslovnom filozofijom, negovanjem modernog dizajna i pristupom po kojem je salon mnogo više od obične prodavnice nameštaja. Sopstvena proizvodnja nam omogućava da nadgledamo i diktiramo kvalitet, što je od velikog značaja za uspeh na tržištu.

Vodeći računa o najsitnijim detaljima i konstantnim usavršavanjem, individualnim pristupom omogućeno je da se naši proizvodi idealno uklapaju u svaki enterijer. Danas smo u mogućnosti da svojim kupcima ponudimo proizvode izrađene od vrhunskih materijala, pre svega štofova i eko kože renomiranih nemačkih i holandskih proizvođača.

Poslovna ambicija u narednom periodu predstavljaće dalji rast i razvoj u svim segmentima: veleprodaja, maloprodaja i sopstvena proizvodnja. Brzo razvijanje novih proizvoda, plasiranje novih ideja i diktiranje trendova su ono po čemu se izdvajamo i na čemu će se zasnivati naše poslovanje i u budućnosti.